miercuri, 7 februarie 2018

Cresa privata Bistrita

Sunteti in cautarea unei crese private pentru copilul d-voastra ? Noi suntem exact ceea ce cautati.
La noi, copilul d-voastra va fi bine ingrijit si iubit. Va avea parte de multa atentie, multa joaca si mese sanatoase.
Situata pe strada Iuliu Hossu Nr. 13,  Minionii are programul de la 08-17. In functie de solicitari si de nevoile dumneavoastra, se poate incepe si de la 07:30. In cazul in care aveti nevoie doar de cateva ore pe zi, va stam la dispozitie.
Cresa este formata din spatiu de joaca pentru copii, spatiu de servire a mesei, bucatarie proprie, baie si loc de schimbat scutecele, dormitoare, vestiar precum si spatiu de joaca exterior.
Meniul este alcatuit conform standardelor de nutritie pentru alimentatia corecta ale  copilului mic si dispunem de personal calificat cu experienta vasta in ingrijirea copiilor.
Conceptul nostru este sa acordam atentie si ingrijire in functie de nevoile personale ale fiecarui copil si bineinteles, suntem foarte deschisi la sugestiile personale ale parintilor.
Pretul lunar este de 900 lei.
Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati, telefonic la 0767361318, prin e-mail la puicadorina@yahoo.com sau chiar personal la sediul centrului de ingrijire.

Mihaela Kerekes






3 comentarii:

  1. Buna ziua as vrea si eu sami bag copila la cresa sa merg la munca are 1 an jumate se poatr

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua asi vrea sa ma mut in bistrita si caut cresa copilul meu face 2 ani in 15 noiembrie anul asta se poate va rog ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, de la ce varsta pot înscrie copilul la dvs?

    RăspundețiȘtergere

Baby parking Bistrita

Ai o programare, facturi de plătit sau vrei pur și simplu să te relaxezi o oră, fără copil? Există grădinițe, crese, locuri de joacă și cent...